Over ons

Wij zijn een groep Nederlandse mannen met een erectiestoornis. We willen erover praten, onze ervaringen delen en manieren vinden om ermee om te gaan.

Erectiestoornissen zijn een veelvoorkomend probleem dat mannen van alle leeftijden treft. Er zijn veel mogelijke oorzaken voor ED, waaronder levensstijlkeuzes, medische aandoeningen en medicijnen. Als u problemen ondervindt bij het krijgen en behouden van een erectie, zijn er veel hulpmiddelen beschikbaar om u te helpen. U kunt met uw arts praten over mogelijke behandelingen of online zelfhulptips zoeken. Er zijn ook veel steungroepen beschikbaar om mannen met ED te helpen contact te maken met andere personen die ook het probleem ervaren.

Concluderend is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de risicofactoren voor ED, zoals diabetes en obesitas. Lichaamsbeweging, evenwichtige voeding en regelmatige doktersbezoeken zijn allemaal de sleutel tot het behoud van een goede gezondheid en het voorkomen van erectiestoornissen. Als u moeite heeft om een erectie te krijgen of te behouden, neem dan contact op met uw arts. Er is mogelijk een oplossing beschikbaar die uw algehele seksuele gezondheid kan verbeteren.